Disease variants alter transcription factor levels and methylation of their binding sites

Disease variants alter transcription factor levels and methylation of their binding sites

Marc Jan Bonder, René Luijk, Daria Zhernakova, Matthijs Moed, Patrick Deelen, Martijn Vermaat, Maarten van Iterson, Freerk van Dijk, Michiel van Galen, Jan Bot, Roderick C. Slieker, P. Mila Jhamai, Michael Verbiest, H. Eka D. Suchiman, Marijn Verkerk, Ruud van der Breggen, Jeroen van Rooij, Nico Lakenberg, Wibowo Arindrarto, Szymon M. Kielbasa, Iris Jonkers, Peter van t Hof, Irene Nooren, Marian Beekman, Joris Deelen, Diana van Heemst, Alexandra Zhernakova, Ettje F. Tigchelaar, Morris A. Swertz, Albert Hofman, André G. Uitterlinden, René Pool, Jenny van Dongen, Jouke J. Hottenga, Coen D.A. Stehouwer, Carla J.H. van der Kallen, Casper G. Schalkwijk, Leonard H. van den Berg, Erik. W van Zwet, Hailiang Mei, Mathieu Lemire, Thomas J. Hudson, P. Eline Slagboom, Cisca Wijmenga, Jan H. Veldink, Marleen M.J. van Greevenbroek, Cornelia M. van Duijn, Dorret I. Boomsma, Aaron Isaacs, Rick Jansen, Joyce van Meurs, Peter A.C. t Hoen, Lude Franke, Bastiaan T. Heijmans
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s