Hypothesis-free identification of modulators of genetic risk factors

Hypothesis-free identification of modulators of genetic risk factors

Daria Zhernakova, Patrick Deelen, Martijn Vermaat, Maarten van Iterson, Michiel van Galen, Wibowo Arindrarto, Peter van t Hof, Hailiang Mei, Freerk van Dijk, Harm-Jan Westra, Marc Jan Bonder, Jeroen van Rooij, Marijn Verkerk, P. Mila Jhamai, Matthijs Moed, Szymon M. Kielbasa, Jan Bot, Irene Nooren, René Pool, Jenny van Dongen, Jouke J. Hottenga, Coen D.A. Stehouwer, Carla J.H. van der Kallen, Casper G. Schalkwijk, Alexandra Zhernakova, Yang Li, Ettje F. Tigchelaar, Marian Beekman, Joris Deelen, Diana van Heemst, Leonard H. van den Berg, Albert Hofman, André G. Uitterlinden, Marleen M.J. van Greevenbroek, Jan H. Veldink, Dorret I. Boomsma, Cornelia M. van Duijn, Cisca Wijmenga, P. Eline Slagboom, Morris A. Swertz, Aaron Isaacs, Joyce B.J. van Meurs, Rick Jansen, Bastiaan T. Heijmans, Peter A.C. t Hoen, Lude Franke
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s